#γράφουμεχιλιόμετραστοκρέας - Delivery & Take Away
Σεμιναρια

Διαχείριση Ελληνικού Μαύρου Χοίρου

5 Δεκεμβρίου 2018

Η Μυρσίνη Λαμπράκη στηρίζοντας για ακόμα μια φορά τους Έλληνες παραγωγούς κρέατος αναλαμβάνει ως ambassador τη «Φάρμα Λαφιωτάκη», με την ευκαιρία αυτή διοργανώνει μια μοναδική παρουσίαση για τη διαχείριση του Ελληνικού Μαύρου Χοίρου και σας προσκαλεί να την παρακολουθήσετε την Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου στις 18:00, στο Mirsini Cookings Studio.

Θεματικές ενότητες
• Διαχείριση
• Κοπές
• Ειδικοί τρόποι μαγειρέματος (για επαγγελματίες & ιδιώτες)
• Ειδικοί τρόποι ψησίματος
• Γευσιγνωσία

Ο Μαύρος Χοίρος κατοικεί στην Ελληνική γη εδώ και περίπου 9.000 χρόνια. Οι Μαύροι Χοίροι της «Φάρμας Λαφιωτάκη» εκτρέφονται σε μια μεγάλη ανοιχτή έκταση και τρέφονται ουσιαστικά με καρπούς της φύσης όπως τα βελανίδια. Πρόκειται για ένα κρέας που είναι πραγματικά αγνό καθώς η φιλοσοφία της «Φάρμα Λαφιωτάκη» απέχει από τις πρακτικές των φαρμάκων και των αυξητικών ορμονών.


Σε αυτή την παρουσίαση θα γίνει μια λεπτομερή ανάλυση τόσο για τη διατροφική αξία του Μαύρου Χοίρου και τους λόγους που πρέπει να εντάξουμε το κρέας του στη διατροφή μας όσο και για την διαχείρισή του. Η ημερίδα απευθύνεται σε επαγγελματίες κρεοπώλες και σεφ που θέλουν να είναι πάντα ενημερωμένοι και να προσφέρουν ολοκληρωμένες υπηρεσίες και προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας στους πελάτες τους αλλά και σε ερασιτέχνες μάγειρες.

Mirsini Cookings Studio: Παπαφλέσσα 56, Νέα Ερυθραία
Θέσεις με κρατήσεις στο τηλ. 2106148684
Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο τηλ. 2016148684, κα Βούλα Ακριβάκη

Η Μυρσίνη Λαμπράκη λατρεύει το κρέας και το ψήσιμο και είναι η πρώτη Master Grill Chef στην Ελλάδα. Μαγείρισσα, συντάκτρια και παρουσιάστρια εκπομπών μαγειρικής γνωρίζει όλα τα μυστικά του meat & grill.

Δεν Υπάρχουν Σχόλια

    x

    Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.