ΨΗΝΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ

Στείλε μου τώρα τη συνταγή σου στο www.meatandgrillstories.com και γίνε ένας από τους 3 τυχερούς που θα κερδίσουν καταπληκτικά δώρα!
Γίνε και εσύ μέλος της μεγάλης παρέας του «Meat & Grill Stories by Mirsini Lampraki» και μοιράσου συνταγές και εμπειρίες με ανθρώπους που έχουν το ίδιο πάθος με σένα… το κρέας και το ψήσιμο!

Κάθε μήνα, εμείς εδώ στο «Meat & Grill Stories by Mirsini Lampraki» εκτός από το να σας δίνουμε συνταγές και μυστικά για το κρέας, θα μοιράζουμε και καταπληκτικά δώρα σε 3 τυχερούς.
Η διαδικασία είναι απλή, ανεβάζεις τη συνταγή σου, τη φωτογραφία της και τη δική σου φωτογραφία στην ειδική φόρμα του «Meat & Grill Stories» και μπαίνεις αυτόματα στην κλήρωση για να κερδίσεις υπέροχα δώρα!
Οι τυχερές συνταγές με τις φωτογραφίες τους θα δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα www.meatandigrillstories.com στη νέα στήλη «Ψήνουμε Παρέα» που δημιουργήσαμε αποκλειστικά για τις δικές σας συνταγές καθώς επίσης και στη σελίδα Meat & Grill Stories by Mirsini Lampraki στο Facebook και στο Instagram.
Η μεγαλύτερη κρεατολαγνική παρέα της Ελλάδας, σε περιμένει να γίνεις μέλος της!

* Μπορείτε να στέλνετε τις συνταγές σας με μήνυμα και στη σελίδα μας στο Facebook: www.facebook.com/meatandgrillstories/

 Συμφωνώ ότι τις φωτογραφίες καθώς και τη συνταγή, τα συστατικά και τον τρόπο εκτέλεσης της, τα οποία αποστέλλω ηλεκτρονικά στο meatandgrillstories.com, η Meat & Grill Stories θα μπορεί ελευθέρως να κάνει χρήση καθ’οιοσδήποτε τρόπο χωρίς υποχρέωση καταβολής οποιασδήποτε αμοιβής.

x

Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.