#γράφουμεχιλιόμετραστοκρέας - Delivery & Take Away
Σεμιναρια

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΑΙ ΨΗΣΙΜΟ: Rib Eye & Picanha

3 Οκτωβρίου 2018
Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2018

Θέλεις να μάθεις να ψήνεις το κρέας στο σπίτι σου έτσι όπως το απολαμβάνεις στα καλυτέρα κρεατοφαγικά στέκια της Αθήνας;

Λάτρης του ψησίματος, επαγγελματίας ή απλά κρεατοφάγος; Ότι και αν σε χαρακτηρίζει ένα είναι σίγουρο, πρέπει να πάρεις μέρος σε αυτό το σεμινάριο για την PICANHA και το RIB EYE από τη master grill chef Mirsini Lampraki για να μάθεις όλα τα μυστικά για το τέλειο ψήσιμό τους.


Πως τα ζητάμε από τον κρεοπώλη μας; Πως κόβονται; Πως ψήνονται σωστά; Με τι σερβίρονται;
Πάρε μπροστά σου το δικό σου κομμάτι picanha και rib eye από black angus ακολούθησε τις οδηγίες της Master Grill Chef Μυρσίνης Λαμπράκης, κόψε με τρεις διαφορετικούς τρόπους, μαρίναρε, ψήσε τα μόνος σου και απόλαυσε την picanha σου the Brazilian way και το rib eye σου σε μια μεγάλη γιορτή κρεατογνωσίας!!!

Ώρα έναρξης: 18:00
Διάρκεια σεμιναρίου: 3 ώρες
Κόστος 80€ (περιλαμβάνει ξεχωριστό κομμάτι picanha και rib eye από μοσχάρι black angus για τον κάθε συμμετέχοντα, όλα τα απαραίτητα εργαλεία κοπής και όλα τα συνοδευτικά όπως σαλάτες, ποτά, κτλ).
Φοιτητές και άνεργοι: 45€
Κρατήσεις θέσεων & πληροφορίες στο τηλ. 2106148684, www.foodvisions.gr

Η Μυρσίνη Λαμπράκη λατρεύει το κρέας και το ψήσιμο και είναι η πρώτη Master Grill Chef στην Ελλάδα. Μαγείρισσα, συντάκτρια και παρουσιάστρια εκπομπών μαγειρικής γνωρίζει όλα τα μυστικά του meat & grill.

Δεν Υπάρχουν Σχόλια

    x

    Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.