0
Ακολούθησε μας στο instagram @meatandgrillstories για να βλέπεις όλες τις καινούργιες συνταγές σε βίντεο

ΜΥΡΣΙΝΗ ΛΑΜΠΡΑΚΗ

Λοιπόν, τα πράγματα έχουν ως εξής…

Γεννήθηκα στην Κρήτη, ένα νησί, παγκόσμιο σημείο αναφοράς για την υγιεινή διατροφή και ταυτόχρονα με μεγάλη παράδοση… στο κρέας!!!

Δεν θα μπορούσα λοιπόν ποτέ να απαρνηθώ τις καταβολές που μου χάρισε απλόχερα η πατρίδα μου, για αυτό και δημιούργησα αυτή την ιστοσελίδα, ωδή στο κρέας και στο ψήσιμο!

Να τα πάρουμε από την αρχή όμως. Προπάππος και θείος μάγειρες, άνθρωποι δοτικοί και ανοιχτόκαρδοι. Οι συνταγές μόνιμη συζήτηση στο σπίτι ακόμα και γύρω από τα Κυριακάτικα τραπέζια. Οι μυρωδιές από το τσιγαριστό κρεμμυδάκι σε κρητικό λάδι, από το τσιτσίρισμα της στάκας καθώς αγκαλιάζει τα φρέσκα χωριάτικα αυγά και ο ήχος της φωτιάς καθώς χαϊδεύει το αντικρυστό κατσίκι είναι μνήμες που δεν φεύγουν εύκολα. Δεν άργησε έτσι να μπει το μικρόβιο της μαγειρικής και της προσφοράς και σε μένα. Η χαρά και η ικανοποίηση της προσφοράς είναι μεγάλη και δεν υπάρχει πιο μεγάλη και ιερή προσφορά από αυτή του φαγητού.

Ως γνήσια κρητικιά λατρεύω το ψήσιμο και λατρεύω το κρέας και έχοντας αποκτήσει πιο εξειδικευμένες γνώσεις σε Λονδίνο και Αμερική επέστρεψα για να μοιραστώ μαζί σας άκρως κρεατολαγνικές συνταγές και τεχνικές ψησίματος. Επειδή όμως το θέλουμε και το συνοδευτικό μας, εδώ θα βρείτε και πολλές λαχταριστές συνταγές για σαλάτες, πίτες, σάλτσες και πολλά πολλά ακόμα.

 

Μυρσίνη Λαμπράκη
signing

x

Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.